Spændende aftenskoletilbud - LOF-Skolen

LOF-Skolen

Viden i bevægelse

Sang er ikke så svært som du tror! Lørdagskursus i sang og stemmetræning

...

SANG ER IKKE SÅ SVÆRT SOM DU TROR!
ALLE kan lære at synge, men mange holder sig tilbage, fordi man enten har fået at vide, at man synger falsk eller det lyder grimt, eller man ikke synes egen stemme lyder godt (nok).
 
Jeg vil undervise dig i at bruge din stemme rigtigt og godt. Det handler både om at lære konkrete redskaber til at bruge stemmen og om at lære sin egen lyd at kende, så den føles godt, når man synger. Og jeg vil lære dig at finde ind til det smukke din stemme indeholder og at opbygge den stemmemæssige kraft du har i dig, hvad enten du aldrig har sunget før eller har rutine i det. Eneste forudsætning er, at du har lyst til at lære noget nyt!
 
Kurset henvender sig også til dig, der bruger stemmen i din hverdag og oplever problemer med eksempelvis træthed, knæk eller hæshed eller tørhed. Tale og sang er to sider af samme sag, og derfor arbejder vi også med grundlæggende lydgivning. 

Vi arbejder først og fremmest med grundprincipperne for tale og sang såsom vejrtrækning, støtte, klang, intonation og tekstudtale. Derudover vil vi også arbejde med forskellige musikalske udtryk, alt efter om du vil prøve kræfter med musical, viser, klassisk eller rock. Du behøver ikke at kunne læse noder, ligesom det ikke er en forudsætning, at du synger eller har sunget før. 

Fra 14-15 år og opefter.

Bemærk: Medbring madpakke samt drikke pga. manglende kantineforhold.
Kontakt Anne Marie Christiansen (anne.marie.chr.musik@gmail.com) for nærmere oplysninger.

 • Nummer 28542 - Sang er ikke så svært som du tror! Lørdagskursus i sang og stemmetræning
 • Start 14.04.18 kl. 10:00-16:00
 • Underviser(e) Anne-Marie Christiansen
 • Adresse Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 (kort)
  Musiklokale1 bygning C 1. sal
 • Lektioner 7,00
 • Priser
  Almen   DKK 490,00
  Pensionist-RU   DKK 455,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
14.04.2018 10:00-16:00 Kulturcenter Mariehøj Anne-Marie Christiansen Kort

Underviser

Anne-Marie Christiansen
Cand. phil. mus.
Underviserens baggrund er en musikuddannelse fra Københavns Universitet, 10 års klassisk og 4 års rytmisk sangtræning samt et 20-årigt professionelt pædagogisk virke inden for sangundervisning.