Foredrag - LOF-Skolen

LOF-Skolen

Viden i bevægelse

Pink Floyd koncertforedrag

...

Til august giver Pink Floyds legendariske frontfigur Roger Waters en række koncerter i Danmark. Med dette koncertforedrag har du mulighed for at komme i stemning inden koncerterne eller dulme abstinenserne, hvis du ikke har fået billet.

Koncertforedraget handler om Pink Floyds rejse fra psykedelia til rock-realisme. Og om hvorfor Pink Floyd i alle bandets inkarnationer har været et psykedelisk band.
Det bliver historien om ”The Dark Side Of The Moon”, som runder de 45 år i 2018, om The Wall, Wish You Were Here - og alt det indimellem. Et hav af spændende fortællinger om musikken og de gådefulde mennesker, der skabte den.
 
Thomas Ulrik Larsen var i seks år frontmand i The Pink Floyd Project, og hans soloudgaver af Pink Floyds sange bærer præg af et indgående kendskab til ånden og nerven i Pink Floyds univers.

 • Nummer 28141 - Pink Floyd koncertforedrag
 • Start 29.05.18 kl. 19:30-21:30
 • Underviser(e) Thomas Ulrik Larsen
  Christoffer Jespersen
 • Adresse KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 (kort)
  Performancesal
 • Lektioner 1,00
 • Priser
  Almen   DKK 150,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
29.05.2018 19:30-21:30 KU.BE Thomas Ulrik Larsen Kort

Underviser

Thomas Ulrik Larsen

Thomas Ulrik Larsen lever for musikformidling, hvad enten det er som foredragsholder, sangskriver, freelance-guitarist, musikskolelærer eller skribent. Hans artikler har kunnet læses i blandt andet Gaffa, Musikeren, Ud & Se, Politiken og svensk MM. Han er med soloprojektet, Lysår, aktuel med det anmelderroste album ”Teknisk knockout”, som udkom i august 2015.
Thomas Ulrik Larsen har især turneret med dybtgående album-foredrag om Pink Floyds mesterværker, men anses generelt for en af landets virkelige kapaciteter inden for britisk og amerikansk rock fra især 1970’erne.

Thomas har også været medvært i DR på P6 Beat i serien ”P6 Beat elsker…” da emnerne var Gasolin’ og Pink Floyd. Udsendelsen om Gasolin’ er den foreløbig største lyttersucces i serien.
Thomas Ulrik Larsen har siden efteråret 2012 holdt over 150 foredrag og foredragskoncerter over hele landet. Biblioteker, kulturhuse, spillesteder, efterskoler, gymnasier, højskoler, folkeuniversiteter og private har haft besøg af Thomas Ulrik Larsen, som booker 30-40 arrangementer om året. Der kan rekvireres en mere udførlig præsentation af det eller de foredrag, der måtte være interesse for.

Underviser

Christoffer Jespersen

Christoffer Jespersen er musiker og producer og en af de pianister i landet med det mest indgående kendskab til Pink Floyds musik. Christoffer spiller med blandt andre Radio Galaksy, Betasongs, Back to Back, LIGA og Nabiha.